Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

mogok

xder sebab sebenarnya aku nak buat perangai ni.tp xtau la knapa aku rasa mls sgt nak sembang ngan amin…aku rindu sgt kt die.so, better aku diam camni..dah alang2 xleh jumpa, biar xyah berhubung langsung..lg senang kan????kesian amin…time aku nak period jer, die mesti jd mangsa emosi aku…tp aku mmg xleh nak control perangai aku ni…kalo die paham, paham la..kalo tak, aku pn mls nak explain..sedih btol…aku dah set dlm pale otak die nak dtg mgu ni…aleh2 xjd datang..kalo mcm ni, x payah dtg sampai bila2..senang…..geram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skrg aku tgh off hp…xtau sampai bila aku nak off hp ni..huuuu….kang ada panggilan lain, susah lak aku…tapi aku mmg xnak cakap ngan die..pendek kata aku skrg tgh mogok+merajuk+tunjuk perasaan….bencinye……………………….

No Responses to “mogok”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: