Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

sayang dan rindu

today tuesday…last raya cina.esok dah start keje.tp blm start kuliah.maybe esok lab dh bukak….so, aku should g tgk kalo en mokh ada ke tak…tap aku mcm takut jer..sorang2 camni…nnti die mls nak ajar aku….confirm punye…….maybe minggu ni aku siapkan pengiraan utk stainless steel utk casting…n starting next week onward,mesti kene struggle gile nak siapkan PSM.cemana la aku nak pekak kan telinga, tebalkan hati utk negotiate ngan technician2 tuh……adehhhhh…..

semalam aku jupa amin………love him so much.senang hati btol pas dapat jupa die…nak kata melepaskan rindu sepenuhnya ngan die, tak jugak…tapi bole laaaaa…..lepas sket la…..but still miss him so much.paling terkejut time aku nak balik…1st time amin nangis….wahhh……….touching siottt…..aku yg slalu nangis…tapi kali ni, die lak yg start.so, aku apa lagi…….huarghhhhhh…meraung lagi la……

apapun, aku tetap merindui die…aku sentiasa berdoa semoga hubungan kami kukuh bersatu…hingga ke akhir hayat..Tuhan, restuilah hubungan kami…………….

No Responses to “sayang dan rindu”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: