Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

Marah..dan sgt marah!!1

selamat menyambut bulan puasa yg paling dirahmati…sepatutnya aku menambahkan amal ibadah tp aku telah mencemarkan keindahan bulan puasa ni dgn memaki hamun org tadi…tapi aku pn sebenarnya konpius….aku yg kurang aja ke atau mak guard sengal tu yg kurang ajar dulu???dh lama dah mak guard tu buat hal….tapi aku relak je…tp bila die suruh aku bukak je tudung sebab aku ni kurang ajar, aku naik geram sgt….shud be die pn bukak tudung sama sebab die pn kurang aajar sama kan???????mujur aku cover lagi je tadi…berdiam lebih baik…ntahlah…aku tensen sgt nih…smpai skit pala…aku dah try tdo tapi xleh…then aku solat isyak.pastuh baca yasin..tambah kan ketenangan di hatiku..pastuh aku melantak…dahla hidayah hoiiiiiiiiiiiii…lupakan segala dendam di hatimu ini…please!!!!!!!!!!!!!!!!

aku harap esok dah xder peristiwa yg menyakitkan ni..kalo x, aku takut aku x mampu nak sabar dah………nape la aku ni dh xleh nak baik2 ngan org nih?xleh nak sabar dah!!!!!!!tolong!!!!!!!!

No Responses to “Marah..dan sgt marah!!1”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: