Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

ahad yg membosankan

hari nih dah ahad..esok dah start nue life for nue sem..huhu…takut gak nak start sem baru nih..PSM, finite element..menggerunkan jer..aku takut aku xleh nak survive jer..Ya Allah permudahkanlah urusanku Ya Allah….

aku sensorang nih kat bilik..roomate eku baru datang sorang…aku pun asek membuta jer..badan dah tak sihat, mana mampu nak gi merayap..tgu amin balik..die dah otw..tak sabar rasanyer nak jumpa die…rindu sesangat..zela pun xder.kuar ngan reza gi summit..erm..tak lekat bilik la bdk tuh..kalah aku mase memula bercinta dulu..ida ngan aiman pun xder..gi jb…sumer org kuar…cuma nik jer terperap gak kat dlm bilik..kalo la aku sihat, dah lama aku ajak nik kuar..barang banyak gak yg tak beli lagi…sabun baju especially..aku nak membasuh pun takleh..banyak gak barang nak kene beli nih..aduh…kopak la duit…minta2 la amin hulur duit mcm die janjikan tuh..lega sket bebanan aku nih..hehehe…mata duitan lak aku nih..tapi aku tgk mcm common thing jer utk org2 yg bercouple…azna pun mcm tuh…selagi boleh die sebat duit si naz tuh..aku pun teringin gak nak buat camtuh tapi aku takut ja….takut tak terbalas budi….

jadual tak gi amek lagi..bbdk nih nak kene tgu aku jer..sengal btol..xpelah..kang jap2 lagi aku gi la amek..

ok chow dulu utk hari nih..see u next time..

No Responses to “ahad yg membosankan”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: