Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

miss u a looootttttttttttt sayang

hmm…

dah lama tak menulis pape kat sini…..aku pun hampir telupa yang aku ader blog sndir..hahha….

hmm…dah nak masuk 3mgu holiday…cepat gak masa berlalu..tak sedar.. tapi hari2 aku menghitung hari nak tamatkan cuti…sebab pe ek??even aku tau sem depan confirm suck!!!maybe sebab aku rindukan amin or aku tak der bende nak buat kat umah..nak belajar fluent aku tak brapa pandai…buat pening pale otak jer khayal sorang2..haha…n maybe aku bosan kat umah…nobody home…i juz left alone…arghhhh….sometimes aku rasa cam nak giler lak….

aku rindu amin sangat…sesangat…sesangattttttttttttt…tolonglahhhhhh..nape la kami nih duk jauh sanagt tak tau…buat penat tahan rindu jer..hari2 aku peluk pooh yg die bagi tuh coz nak ilangkan rindu aku kat die…even hari2 msg, hari2 col, but it is not enuf for me…ishk…..kalo la aku ader duit, nak jer aku bagi kat die then suh die pinang aku cepat2….janji aku leh tgk die selalu…..

camner ek nak cakap…tapi aku btol2 sayang giler kat die…..tolongla sayang…dun leave me……………….

No Responses to “miss u a looootttttttttttt sayang”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: