Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

rindunyer

nothing to wrote..but i do miss my family…

tetiba ptg tadi aku nampak amin ngan girl lain dlm kete die…damn….aku geram sgt..aku msg tanya baru nak bagitau aku..kan senang kalo dah bagitau aku awl2..tak la aku bengkak kalo nampak dorang…uhkkkkk…….konon ader test mlm nih tapi still lagi boleh tolong pompuan tuh…dorang nih ader something yg aku tak tau ke???arrghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!aku geram sgt nih…tapi disebabkan amin ader test pada tepat jam 8 mlm, aku diamkan ajer..mls nak ngamuk tak tentu pasal..nnti die pressure..tapi yg nyata skrg nih, aku tgh hangin satu badan…geram…etrbakar hati perut pun ader…..nak main ngan aku ek?????tak pe..pasnih kita main puas2…tgk sapa lagi terbakar!!!!!!!!!!

No Responses to “rindunyer”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: