Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

I miss U AMIN

huh..bosannya..nak buat report control, malas lak..nak buat kenegaraan, bahan tak amek lagi dari aiman…jap2 lagi la…

so skrg, tgh ngadap control…mgu depan test..aku dahla tak reti control..payah siot…huhu…kalo la amin uh mcm dzul kan bagus…bleh ngajar aku hari2. nih tgk muka die pun aku dah rasa pahit….tak mo la…hipokrit ka aku?sepatutnya amin adalah segalanya..bole tunjukkan jln bila aku buntu..berikan cahaya saat aku kegelapan….tapi hakikatnya, amin tak mampu buat sumer tuh..cuma aku yg masih menunggu agar di beri kesempatan sumer uh bersama ngan die.adakah sebab die tak serius ngan aku..that’s Y that kind of things happened…tapi melalui kata2nya, aku dapat rasa yg die nak aku…ke aku yg terperasan lebih..huhuhu….sedihnya kalo benda tuh btol…aku dah taknak sedih2 lagi dlm cinta..aku dh taknak mencari lagi..biarlah die adalah penamat kepada pencarian aku slama ini..aku sayang die..aku sanggup tahan walau buruk cemana pun perangai die..tapi mampu kah die memberi kembali kebahagiaan yg aku inginkan selama ini…Tuhan…tolonglah tunjukkan aku jln yg sebenarnya…aku pasrah padaMu Tuhan..cuma,berikan aku kekuatan utk segalanya yg bakal berlaku…

aku rindukan reza…sometimes, aku rasa die lebih menyayangi aku dari amin………..tapi…adakah benar apa yg aku rasa..aku takut membilang masa kerana aku pasti, esok lusa bukan la suatu yg indah untukku…apapun dgn kudrat dan segala rasa yg ader, insyallah, aku mmapu utk tempuhinya….

apapun, aku teramat rindukan kemesraan bersama amin dulu..kami bukannya lama mana pun lagi..tapi kenapa bunga2 kasih sayang tuh mcm dah gugur…aku sangsi..aku keliru..Tuhan…tolong aku………………….

No Responses to “I miss U AMIN”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: