Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

nak beli nset baru!!!

another monday arrive…letih smlm masih terasa..ngantok pun ader gak…yerlah drive ke ipoh gi wedding suhana..hmm mulanyer aku ingat aku tak dapat gi, mujur gak balik…so dapat la attend majlis die…gi ngan lila..hehe..dapat naik kete baru lila..myvi siot…yang sengalnyer aku lak yang kene pandu..tuan pyer kete takot bw kat highway…sengal jer si lila tuh…heheheh…jupa acai ngan lin..huahaha..lin dah ader anak…comel..tapi agak susah nak serasi ngan orag lain..puas gak la tgu smtara nak masuk..huhu…at last, dier nak gak kt aku..huhu..tercapai deal ngan lila…aku da leh kawin..hahahha..aku yang gatal..

balik dari ipoh trus gi queensbay..lepak ngan ibu ayah atok n hakin..makan kfc..balik trus mandi…n trus tido..keletihan…tadi pepagi lagi dah kne g hspital…hmm..tpt operate tuh merah plak…aku la nih sengal gi bantai makan nasi lemak..makan tak hingat…teringin siot…..nnti bulan satu kne gi checkup lagi…tgu aku balik la…hehe…

ptg nih ingat nak gi beli nset baru..tuh pun kalo ibu bagi duit..hehhe……nak kene acting lebih la nih..

rindu pada amin….tolong…………………..aku rindu dier…suhana n hawari…

No Responses to “nak beli nset baru!!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: