Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

sakit lagi

dah banyak hari tak coret paper..bukan sebab mls tapi kesihatan yang agak tak memberangsangkan..huhu..aku baru jer menjalani operation tonsil…sakit?really bad…sebab sampai skrang, still rase sakit..aku pun still takleh nak cakap lagi nih…sengal giler tekak nih..makan pun payah…apapun dugaan utk aku sentiasa ada..antara aku sedar atau tidak jer..dah lama dah aku sakit…so aku harap sangat pasnih aku dah tak aktif sangat sakit…susah nak buat aperpun…apapun doa yang tak putus2 aku panjatkan pada ilahi sebab operation tuh berjaya..

esok dah nak balik ito…even i’m not fully recover…semangat tol..aku tau aku bakal menghadapi masalah besar nnti..makan…especially…cakap…one more thing..apapun segalanya aku serah pada ilahi..moga diberi peluang utk aku bernafas seperti orang lain…amin….

No Responses to “sakit lagi”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: