Cahyepetunjuk’s Weblog
Just another Words From CahYe

another test of life..

pepagi lagi aku dah terpacak kat lam wah ee for my medical checkup due to my tonsil..dah la kne tgu lama giler..letih siot..mulala aku nak merayap merata tempat..mcm2 pose dah aku buat kat kerusi tuh…at last the nurse col my name gak…doc check then dier bagi ubat kebas…aku kuar relaks kat luar kejap before dier nak buat endoscopy surgery…pas 10min, aku masuk smula..die masukkan camera dalam hidung aku..mak aiiii………………..jauh gak perjalanan cam tuh dlm saluran hidung aku…pastuh masuk ikut mulut plak..huhu..mujur tgh kebas, kalo tak mau menggelepar aku kat situ…n lastly………………’u have to attend an operation’…….aku tau dah…….u know what, tonsil tuh dh ttp 3/4 dari saluran pernafasan aku….bad imfection will coming if i’m not operate it..

so, esok aku kene admit hspital…lusa buat opeartion..kalo tak hari nih gak aku dah kene admit..tapi aku buat muke sengal kat doc tuh….please………..tlg fahami perasaanku doc…..hehehe…finally, ok…u admit tomorrow…heheheh..syabas hidayah…pas sign surat operate, aku kene gi buat test darah….as usuall la kan..hmmm..tapi tak tau knape, smpi skrang tgn aku still skt..bengong btol..huhuhu…..

can’t wait for tomorrow coz i have to stay up at hospital…saat yang paling membosankan…dan aku akan menghabiskan saat2 ‘terindah’ tuh sepanjang ntah braper hari…..but i wish everything wud b ok!

No Responses to “another test of life..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: